Επιλέξτε το σταγονόμετρο (dropper) με βάση τη χωρητικότητα του μπουκαλιού σας! (Υποχρεωτικό)
Επιλέξτε τον τύπο από το γυαλάκι που επιθυμείτε! (Υποχρεωτικό)
Επιλέξτε τον τύπο για το καπάκι του σταγονόμετρου σας! (Υποχρεωτικό)
Επιλέξτε χρώμα για το καπάκι σας! (Υποχρεωτικό)
Επιλέξτε πιπίλα για το σταγονόμετρο σας! (Υποχρεωτικό)
Επιλέξτε χρώμα για την πιπίλα σας! (Υποχρεωτικό)
Επιλέξτε πλαστικό κάλλυμα για το σταγονόμετρο! (Προαιρετικό)
Επιλέξτε χρώμα για το πλαστικό κάλλυμα! (Υποχρεωτικό)
Όνομα προιόντος Κωδικός Τεμάχια Τιμή μονάδος Σύνολο
100€
Τηλ. παραγγελιών: 2310 528 000

Το 1o ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής για συσκευασίες Καλλυντικών, Τροφίμων και Ποτών

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Ηλεκτρική συσκευή αρωματισμού χώρου

Κωδικός Προϊόντος:
301-4
Χαρακτηριστικά
Μήκος 190 mm
Πλάτος 65 mm
Ύψος 292 mm
Τιμοκατάλογος:

1

τεμάχιο:

110,00€


(136,40€ με ΦΠΑ)

με ΦΠΑ 136,40€
Μη Διαθέσιμο
Κωδικός:
*Ποσότητα: (τεμάχια)
*e-mail:
Όνομα:
Επώνυμο:
Τηλέφωνο:
Σχόλια:
Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:

*Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

a piece
Τεμάχια:  
Τεμάχια:

Ηλεκτρική συσκευή αρωματισμού χώρου

*Η συσκευή περιέχει μπουκαλάκι χωρητικότητας 150 ml το οποίο και γεμίζετε με το άρωμα σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1) Σύνδεση της συσκευής στο ρεύμα

Συνδέστε τη συσκευή στο ρεύμα προκειμένου να εμφανιστούν τα περιεχόμενα στην οθόνη.

2) Καθορισμός ώρας και μέρας
Συγχρονίστε τη συσκευή αρωματισμού με την τοπική σας ώρα, σε 24ωρο σύστημα ως εξής:
Πατώντας το [SET] θα αρχίσει να αναβοσβήνει η ώρα. Πατήστε [UP] ή [DOWN] για να προσαρμόσετε αρχικά την ώρα και στη συνέχεια, πατήστε ξανά [SET] για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση. Έπειτα, αφού πρώτα αναβοσβήσουν τα ΛΕΠΤΑ, ρυθμίστε τα με το [UP] ή [DOWN] με τον ίδιο τρόπο. Τέλος, η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται για να ορίσετε και την ημέρα (οι ενδείξεις 1,2,3... που θα εμφανιστούν στο πάνω μέρος της οθόνης αντιπροσωπεύουν τις ημέρες της εβδομάδας ως εξής: 1=Δευτέρα, 2=Τρίτη, 3=Τετάρτη κτλ).

          

3) Ορισμός ημερών και χρόνων λειτουργίας (ON/OFF)
Κρατήστε πατημένο το κουμπί [MODE] για 3 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η ένδειξη [1.2.3.4.5.6.7] που αντιπροσωπεύει τις ημέρες της εβδομάδας. Πατήστε [UP] ή [DOWN] προκειμένου να διαλέξετε μια περίοδο λειτουργίας από τις διαθέσιμες και στη συνέχεια πατήστε [MODE] ή [SET].  Μπορείτε να επιλέξετε η συσκευή να λειτουργεί διαφορετικές περιόδους όπως κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα, Δευτέρα με Σάββατο κτλ. Αφού επιλέξετε περίοδο λειτουργίας, η οθόνη θα εμφανίσει την ένδειξη «1», το οποίο υποδεικνύει ότι μπορεί να οριστεί το πρώτο χρονικό διάστημα λειτουργίας (έναρξη και λήξη -ON/OFF).

Πατήστε [SET] για να εμφανιστεί το [00:00], το οποίο υποδεικνύει την ώρα και τα λεπτά. Η ώρα αναβοσβήνει και ο δείκτης ON είναι ενεργοποιημένος. Σε αυτή τη περίπτωση, επιλέξτε [UP] ή [DOWN] για να ορίσετε την ΩΡΑ και στη συνέχεια επιλέξτε [SET] για να ολοκληρωθεί η ρύθμιση. Πραγματοποιήστε την ίδια διαδικασία προκειμένου να ορίσετε και τα ΛΕΠΤΑ όσον αφορά την έναρξη της λειτουργίας. Όταν η οθόνη εμφανίσει την ένδειξη [00:00] και ο δείκτης OFF είναι ενεργός, πατήστε πάλι [UP] ή [DOWN] και το [SET] για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση της ΩΡΑΣ και των ΛΕΠΤΩΝ όσον αφορά τώρα τη λήξη της λειτουργίας. Αφού ρυθμίσετε τον χρόνο όσον αφορά τις λειτουργίες ON και OFF, πατήστε [SET] στην ένδειξη 2 που θα εμφανιστεί προκειμένου να ορίσετε αν επιθυμείτε ένα δεύτερο χρονικό διάστημα που να αφορά το ON/OFF. Εάν δεν επιθυμείτε να ορίσετε δεύτερο χρονικό διάστημα, επιλέξτε [MODE] για να παραλείψετε την ρύθμιση (ως χρονικό διάστημα λειτουργίας ορίζεται το διάστημα κατα το οποίο η συσκευή αρωματισμού βρίσκεται είτε σε κατάσταση αναμονής, είτε ψεκάζει).

Σημειώσεις
- Μπορείτε να ρυθμίσετε μέχρι δύο χρονικά διαστήματα ON/OFF (για παράδειγμα μπορεί να θέλετε η συσκευή να μην λειτουργεί ένα συνεχές χρονικό διάστημα αλλά 09.00-12.00 και 15.00 με 18.00).
- Η ρύθμιση ενεργοποιείται και λειτουργεί μόνο όταν η χρονική τιμή για το OFF είναι μεταγενέστερη από ότι η αντίστοιχη τιμή για το ON.

4) Ορισμός συχνότητας ψεκασμού
Αφού έχετε τελειώσει με τον ορισμό του ON/OFF, πατήστε [MODE] για να εμφανιστεί πάλι η ένδειξη [ON] που αντιπροσωπεύει τώρα την κατάσταση ψεκασμού της συσκευής, η οποία μπορεί να είναι σε λειτουργία από 10 μέχρι 180 δευτερόλεπτα. Μπορεί να προσαρμοστεί κάθε φορά ανά 5 δευτερόλεπτα πατώντας [UP] ή [DOWN]. Επιλέξτε [MODE] για να εμφανιστεί το [OFF] που αντιπροσωπεύει την κατάσταση παύσης ψεκασμού, η οποία μπορεί να είναι σε λειτουργία από 10 μέχρι 900 δευτερόλεπτα. Με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να προσαρμοστεί και αυτό κάθε φορά ανά 10 δευτερόλεπτα πατώντας [UP] ή [DOWN]. Την ώρα που η συσκευή σας θα ψεκάζει θα εμφανίζει το μήνυμα [Cycle ON] ενώ όταν βρίσκεται σε λειτουργία παύσης θα εμφανίζει το μήνυμα [Cycle OFF].

Ειδικές σημειώσεις
1) O διακόπτης της μνήμης δεδομένων χρησιμοποιείται για να αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις σε περίπτωση ασυνήθιστης διακοπής του ρεύματος, επομένως προστατεύει από απώλεια των δεδομένων. Θυμηθείτε να ορίσετε τον διακόπτη μνήμης δεδομένων στο ON όταν θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Το ON υποδεικνύει πως είναι ενεργό και το OFF ανενεργό. Ο διακόπτης μνήμης δεδομένων είναι κρυμμένος μέσα στον πλευρικό πίνακα. Ανοίξτε τον πλευρικό πίνακα για να ορίσετε τον διακόπτη.
2) Θυμηθείτε να εγκαταστήσετε την αντικλεπτική βίδα στο πίσω επίπεδο για να εμποδίσετε την κλοπή του αρωματικού λαδιού.
3) Η συγκεκριμένη συσκευή είναι προγραμματιζόμενη από τον χρήστη και μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να λειτουργεί σε διαφορετικές μέρες, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και με διαφορετική συχνότητα ψεκασμού προκειμένου να ικανοποιήσει διαφορετικούς πελάτες και διαφορετικές περιπτώσεις.

Κριτικές (0)

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Σχετικά Προϊόντα (17)
Νέα προϊόντα Όλα
194
Κωδικός Χρώματος:
Επικοινωνία
 • Λαγκαδά 35, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, T.K. 546 29 (περιοχή Βαρδάρη / ύψος Αγ. Δημητρίου)
 • +30 2310 528 000

 • +30 2310 903 919
 • info@vaza.gr
 • Καθημερινές:
  09:00-19:00 (GMT+3)
  Σάββατο:
  09:00-15:00 (GMT+3)
Στείλτε μας μήνυμα
Facebook
MENU